Januar 2022

Jeg kan med glæde sige velkommen til vores nyansatte medarbejder Torben Rasmussen.

1/2-22 starter Torben som salgskonsulent i distrikt Midt og Østjylland.
Torben har 30 års erfaring inden for den spåntagende bearbejdning, CAD/CAM og programmering.
Vi glæder os til at kunne forstærke supporten af vores kunder.

 

Oktober 2021

Jeg kan med glæde sige velkommen til vores nyansatte medarbejder Peter Johansen.

D. 1/11-21 starter Peter som salgskonsulent i distrikt Sjælland.
Peter har 30 års erfaring inden for den spåntagende bearbejdning,
og vi glæder os til at kunne forstærke supporten af vores kunder.

 

Juli 2021

GÜHRING prisliste 48 GÜHRING prisliste –

udgave 2021 vil være gældende fra 1. Juli 2021.

Priserne vil være justeret med i gennemsnit ca. + 2,9%

Januar 2020

GÜHRING prisliste 47 GÜHRING prisliste –

udgave 2020 vil være gældende fra 1. Febuar 2020.

Priserne vil være justeret med i gennemsnit ca. + 2,9%

Marts 2019

 

GÜHRING prisliste 46

GÜHRING prisliste 4 – udgave 201 vil være gældende fra 1. Marts 2019. Priserne vil være justeret med i gennemsnit ca. + 2,2%

September 2018

 

Maj 2018

 

GÜHRING prisliste 45

GÜHRING prisliste 45 – udgave 2018 vil være gældende fra 1. april 2018. Priserne vil være justeret med i gennemsnit ca. + 2,5%

EMO Hannover 18. – 23.9.2017

Gühring KG udstiller på EMO i Hannover. Det brede og omfattende produktprogram kan findes i

 

HAL 4 – stand A38

 

og fra tirsdag 19. til og med torsdag den 21. vil Martin Brandt og Søren Peter Viborg være på standen og byde velkommen til interesserede og nyhedssøgende danskere.

Vore øvrige salgskolleger John Thomsen, Jørgen Funk, Kaj Pryds og Eddi G. Petersen kan træffes på standen mandag den 18. og tirsdag den 19.9.

 

 

Gühring præsenterer en lang række spændende produktnyheder sammen med det velkendte sortiment af standardværktøjer og specialløsninger. Blandt de nye tiltag kan nævnes:

 

Mikrobearbejdning

Ekstrem småt og ultra præcis. Mikroprogrammet omfatter hårdmetalfræsere, bor af pm-stål og hårdmetal samt gevind- og rivalværktøjer, som henvender sig til medicinteknik, værktøjsfremstilling og elektronisk industri.

 

Stikprogram

En spændende udvidelse af Gühring værktøjsudbuddet. Der tilbydes et omfangsrigt standardsortiment på ca. 8000 varianter af udbore- , indstik-, afstik-, gevind-,  og notstikningsværktøjer . Specialløsninger  tilbydes.

 

RATIO hårdmetalfræsere

Optimerede skrubfortandinger i kombination med den nye hm-kvalitet DK400N øger standtiderne med op til 60%, og de nye skrubfræsere fås i varianter, der retter sig mod rustfrit stål (VA), aluminium (A) og type ”U” til universal brug.

 

PIONEX gevindformere

PIONEX pm-gevindformere er den nye generation af formere, hvor en nyudviklet polygonform nedsætter drejningsmoment med 30%. Dybere og brede smørenoter øger smøreeffekten og dermed standtid. Programmet omfatter også formere med hhv. aksial og radialkøling.

 

HT 800 bor med vekselplatte

Sortimentet er blevet udvidet med platter, som retter sig mod boring af stålprofiler. Den nyudviklede platte er forsynet med centrerspids for nøjagtig og sikker anboring og spidsvinklen på 1600 minimerer gratdannelse ved gennemboring.

 

DIVER fræsere RF 100 – nu med indvendig køling

Nye DIVER-modeller tilbyder indvendig køling såvel aksial for processikker boring samt radial for bedre periferikøling, hvorved standtidsforøgelser på op til 40% er realistiske.

 

DIVER-familien har fået flere medlemmer. Den meget fleksible hårdmetalfræser, der kan bore, rampe, not-, skrub- og sletfræse kan fremover fås i en 3-skærs udgave, som særligt retter sig mod mindre maskiner, labile opspændinger, notfræsninger af mindre diametre samt til roterende værktøjer.

 

Desuden udvides DIVER-serien med en 4-skærs kort model, hvor tilspændingen kan øges 25% og ligeledes forøges stabiliteten ved notfræsning.

Afgraterivaler EWR 500

Med denne nye serie afgraterivaler kan tværboringer og udgangshuller effektivt afgrates i automatiseret procesforløb. Værktøjet retter sig mod emner som ventilblokke, motordele, dyser, bremsecylindre og drivelementer.

 

Nye værktøjsautomater

Softwarebaseret tool management fra Gühring åbner nye muligheder for produktivitetsforøgelse. Kom og hør mere om disse nye landvindinger på området tool management.

Der præsenteres også et stort udvalg af nye fleksible automater med den Gühring-udviklede styring GTMS. Synlighed og gennemsigtighed er nøgleordene.

 

OEM og Retooling

Gühring har gennem mange år været en stærk partner, når talen falder på OEM-opgaver/førstegangs-bestykning, og der gennemføres årligt ca. 600 projekter med kunder.

 

Begrebet ”retooling” betyder, at eksisterende maskiner optimeres/omstilles til ny proces, og her kan Gühring også være behjælpelig.

Vore OEM/Retooling specialister vil også være til stede på standen, så kom og få en snak med dem.

 

 

Gühring Aps

 

Søren Peter Viborg

Nyheder marts 2017

 

GÜHRING prisliste nr. 44 – udgave 2017

Med virkning fra 1. maj 2017 vil Gührings hovedprisliste 44 være gældende.
En række produktgrupper – SL-program; PowerTap gevindværktøjer og PowerMill fræsere – vil ikke blive berørt af prismæssige ændringer, mens øvrige produkter vil blive forhøjet med i gennemsnit 1,5-1,8%

 

Venlig hilsen

Gühring Aps

Søren Peter Viborg

Nyheder november 2016

Ny medarbejder hos Gühring

jorgenfunk

Gühring Aps har med virkning fra november 2016 ansat Jørgen Funk til at varetage kundekontakten på Sjælland/Øerne til nuværende såvel som til nye kunder.

 

Jørgen er et kendt ansigt i værktøjs- og maskinbranchen, hvor han har ”huseret” hos
velrenommerede branchekolleger som bl.a. Røhm, Bjarne Naur, Dana-tool (medstifter) samt senest JR Tool.

 

Det er således en faglig kompetent person, der vil være en god sparringspartner indenfor spåntagende opgaver og maskintilbehør, som fremover vil servicere og betjene vore kunder i Østdanmark.

 

Gühring Aps
Bavnehøj 210, Vester Nebel
6040 Egtved

 

Søren Peter Viborg

Nyheder juni 2016

 

Vores salgskonsulent på Sjælland/i Østdanmark Jan Poulsen har valgt at søge nye udfordringer fra juni 2016.

Vi vil gerne takke Jan for en seriøs og kompetent indsats gennem de seneste 4 år, og vi ønsker ham god vind fremover, hvor nye og spændende udfordringer venter på ham.

Indtil videre vil kundeopgaver i Østdanmark blive varetaget af Martin Brandt hhv. Søren P. Viborg. Kontakt gerne vort kontor på 76312500 for nærmere info.

Søren Peter Viborg

Marts 2016
NyGuhringprisliste43

Ny medarbejder hos Gühring

Gühring Aps har pr. 1. januar 2016 ansat Eddi Grabow Petersen til at varetage kundekontakten i Midt- og Vestjylland til nuværende såvel som til nye kunder.

 Eddi, der er 35 år, kommer til Gühring med sin faglige baggrund som industritekniker/maskinarbejder samt de seneste 7 års virke som produktkoordinator hos Sanistål Silkeborg på områderne værktøj og forbrugsartikler.

 Det er således en faglig kompetent person, der vil være en god sparringspartner indenfor spåntagende opgaver, som fremover vil servicere og betjene vore kunder.

EddiGrabowPetersen

April 2015

Gühring har udvidet sortimentet af den populære DIVER hårdmetalfræser, således at serien nu omfatter dimensioner fra Ø 4 til Ø 20 mm inkl. de tidligere introducerede DIVER fræsere i undermål(Ø 5,7 – 7,7 – 9,7 – 11,7 – 15,6 og 19,5 mm).

Hele 6 operationer afdækkes med dette værktøj. RF 100 DIVER fræseren kan bore, rampe, notfræse, skrubbe og slette og “helicalere”. Udover den store alsidighed overbeviser Ratiofræseren med effektive bearbejdningsdata, hvilket utallige eksempler viser. Bl.a. ved dykfræsning ses overbevisende resultater, idet DIVER fræseren kan rampe i op til 45 graders vinkel med høje skæreværdier. Dynamisk fræsning/i-machining er også en af kompetencerne ved DIVEREN.

DIVER fræseren kan således med rette betegnes som en udpræget “arbejdshest”, der klarer et stort udsnit af fræseropgaver i forskellige materialer.

Har du interesse i at prøve Diver fræseren, så kontakt os på 76312500 eller info@guehring.dk. Du kan finde info om Diveren på linket http://www.guehring.de/pdf/Diver_de_2015_Internet.pdf.png

Marts 2015

Prisregulering
Med virkning fra 1. april 2015 vil priserne i prisliste 42/2012 (standardprogram) og prisliste 62/2012 (GM 300/holdende værktøjer) blive forhøjet med 2 %.

SL værktøjer og Powertap gevindtappe vil ikke blive berørt.

December 2014

Gühring nye katalog 2014 over fræseværktøjer ligger nu klar. Kataloget er meget overskueligt og guider brugeren til det korrekte fræservalg på nem og enkel vis. Farvekoder gør det let at finde fræsere til stål, rustfrit, støbegods og alu-materialer. Desuden foreligger der også et nyt katalog 2014 over Gührings omfattende program af rivaler, forsænkere, afgratere og stilbare piloteringsværktøjer. Begge kataloger kan rekvireres på info@guehring.dk eller 76312500.

Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere en glædelig jul og et fremgangsrigt nytår, og ligeledes takker vi for det gode og seriøse samarbejde i 2014.

Oktober 2014

Gühring Aps har pr. 1. december 2014 ansat John Thomsen til at varetage kundekontakten i Midt- Vest- og Nordjylland til nuværende såvel som nye kunder.

John kommer til Gühring med mange års erfaring indenfor salg af spåntagende værktøjer og maskintilbehør til metalindustrien, og kompetente branchekolleger som KJV, Vargus Scandinavia og Skær-Teknik har gennem årene nydt godt af Johns viden og know-how.

Samtidig med, at Gühring byder John Thomsen velkommen, så tager vi afsked med Claus Åbo Dahl, som pr. 1. november har sagt ja til et spændende job som projektleder hos Ferrum i Fredericia. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Claus for en motiveret og intensiv salgsindsats for Gühring, og vi ønsker ham god vind fremover.

September 2014

AMB Værktøjsmessen i Stuttgart finder sted i dagen fra 16. til og med 20 september. Gühring vil i hal1 – stand E32 vise sit brede program af spåntagende og holdende værktøjer.

Blandt nyhederne kan nævnes:
Nyt fræsekatalog med mange produktnyheder og quickfinder RF 100 DIVER hm-fræser Powertap gevindtappe
PM- og HM-microbor ExclusiveLine
Gühring værktøjsautomater – nyt tool management software Spændende løsninger indenfor PKD-værktøjer

Maj 2014

Pibebor/dybhulsbor
Gühring har netop præsenteret et nyt produktkatalog over pibebor/dybhulsbor. Det i forvejen brede standardprogram er blevet udvidet på flere områder, bl.a. i EB-80 serien ( det klassiske pibebor), hvor Gühring nu også lagerfører bor fra Ø 6 – Ø 22 mm alle i totallængde 1100 mm.

I EB-100 serien (pibebor i fuld hårdmetal) lagerføres nu også bor i 3 længder, nemlig 25 x D, 50 x D og 75 x D i størrelsesområdet Ø 2,38 – Ø 12,0 mm. Specialløsninger fås fra Ø 0,9 – Ø 16,0 mm.

Pibebor med udskiftelig platte – serie EB-800 – lagerføres fra Ø 12 – Ø 24 mm i 30 X D, og EB-800 borene kan nu fås som specialløsning helt op til ø 52 mm og i længder på op til 3000 mm.
Hårdmetalfræsere RF 100
Et stærkt sortiment af RF 100 hm-fræsere har fået et par nye interessante “familiemedlemmer”. Her påkalder især den multifunktionelle RF 100 DIVER fræser sig stor opmærksomhed. Brugbar i alle materialer i opgaver som rampning, boring, notfræsning, skrub- og sletfræsning med stor spånafvirkning. DIVER-fræserne fremstilles i undermål (f.eks. 9,7 mm), hvorved alle tolerancer ved notbearbejdning og boring kan fremstilles.

I RF 100 A-serien – fræsere til aluminium – er der kommet 4 nye typer, således at hele alu-fræser paletten omfatter hele 9 forskellige skrub- og sletfræsere. De 3-skærs nanopolerede fræsere har 39/40/41 grader spiralvinkel, som sikrer minimal vibration og superfine overflader i langspånet aluminium. Nyt symmetrisk endeskær garanterer stor tilspænding i opgaver som boring og rampning.

Efter udvidelsen med disse nyheder omfatter det komplette RF 100 hm-fræseprogram i alt 15 forskellige fræsertyper.

April 2014

Gühring deltog på VTM messen i Odense som medudstiller sammen med firmaet Cadsys (SolidCam), hvor Gührings hm-fræsere og holdende værktøjer var i aktiv indsats under hele messen.
Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke nye såvel som gamle kunder for besøget på standen, hvor det blev til mangen en konstruktiv og god snak om Gührings værktøjsmuligheder og løsninger.
Også en stor tak til Cadsys-folkene Ricco og Bo for godt og muntert samarbejde i ugens løb. Det var særdeles imponerende at se, hvad Solidcam-programmeringen kan få ud af en 6 mm 4-skærs hm-fræser!

På messen var der også lejlighed til at præsentere en nyhed i form af den nye DIVER hm-fræser, som med en række spændende nye karakteristika giver brugeren et universalt 4-skærs fræseværktøj med fremragende boreegenskaber, blændende rampeegenskaber og højtydende skrubfræseegenskaber ligesom effektiv notfræsning og højhastigheds-sletfræsning er nogle af de egenskaber, som kendetegner denne fræser.
Den fortjener at blive afprøvet!

April 2014

Gühring Aps deltager på VTM i Odense 1. – 4. april som medudstiller på STAND C-4849 hos CADSYS SCANDINAVIA Aps, som markedsfører bl.a. SolidCam og Imachining. Der vil blive mulighed for at se en række af Gührings skærende og holdende værktøjer i funktion på et Flexmill bearbejdningscenter. Ligeledes vil der blive vist et udsnit af Gührings brede produktprogram, herunder Ratio hårdmetalfræsere, HR-500 højhastighedsrivaler, EB-800 pibebor med udskifteligt skær, PowerTap gevindværktøjer samt krympe- og hydraulik spændepatroner.

På standen kan du møde vore sælgere Martin Brandt, Jan Poulsen, Claus Åbo Dahl, Kaj Pryds samt Søren P. Viborg.

Marts 2014

Gühring ApS har fra 1. marts ansat Kaj Pryds som teknisk salgskonsulent med salgsansvar for Fyn samt Syd- og Sønderjylland.

Kaj har siden 2006 arbejdet som produktionsteknisk koordinator hos Tresu A/S i Bjert, og før dette havde han i 3 år eget firma med konstruktion af specialmaskiner og værktøjer. Ligeledes har Kaj været direktør for Tresu Italia med ansvar for teknik og salg, og han har også arbejdet som salgskonsulent indenfor skærende værktøjer hos Sandviken Coromant.

Kaj er 52 år og bosiddende i Kolding. Det er således en person med en meget bred teknisk baggrund og omfattende salgserfaring, som vi tilknytter Gühring ApS

Årets METAV Messe i Düsseldorf finder sted 11. – 15. marts. Gühring udstiller i hal 14 – stand B 88 henvisning til messeside http://www.metav.de/

Februar 2014

Gühring kan også findes på youtube, og bl.a. vises en række produktinformationer over skærende værktøjer, tool management, værktøjsautomater samt holdende værktøjer.

Følg linket til en række interaktive Gühring informationer.

Pr. 1. april 2014 regulerer Gühring priserne i prisliste 42 (den store “bibel”) og prisliste 62/GM 300 (holdende værktøjer) med + 2%.

Gühring TV, se her.

December 2013

Gühring ApS har med virkning fra 1. januar 2014 ansat Claus Åbo Dahl som teknisk salgskonsulent i Midt- og Vestjylland.

Claus er 34 år og kommer fra en stilling som produktionsansvarlig hos Nordmark Production A/S i Hedensted. Han er uddannet som maskinarbejder og har som værkfører og produktionsteknikker hos såvel Ertech Stål A/S som Nordmark Production A/S beskæftiget sig med spåntagende bearbejdning, programmering, værktøjsindkøb, kalkulation, kunde- og leverandørkontakt samt optimerings- og projektbearbejdning.

Claus Åbo Dahl vil få ansvaret for kundekontakten til nye og eksisterende kunder i Midt- og Vestjylland.

HT 800 WP

Optimal processikkerhed.

Bordiametre fra 11,0 til 40,0 mm
Bordybder 1,5xD, 3xD, 5xD, 7xD og 10xD
Udskiftelige skær til stål, rustfrit stål, støbegods og aluminium
Holdere og skær specielt beregnet til pilotering og fasning

 

Ja tak, send venligst information over HT 800 bor:

14 + 12 =